Unser Beratungstool befindet sich zur Zeit im Aufbau.

Unser Online Shop befindet sich zur Zeit im Aufbau.

Our online store is currently under construction

seit 1894
per Mail:
info@kirchenfeldapotheke.ch
per Telefon:
031 351 17 80
per whatsapp:
000 000 00 00
per Standort:
Thunstrasse 15, 3005 Bern

Albanisch

Shërbimepër klientelë vendore dhe internacionale
Ne ofrojmë shërbime në shumë gjuhë të ndryshme.

Ne ju ofrojmë sjelljen e porosisë në mënyrë te shpejtë dhe të sigurtë.
Ne ju ofrojmë shërbimin e dërgesës së medikamenteve tuaja në shtëpinë tuaj.

Recetamjekësore nga tjera shtete
Tek ne keni mundësi të merrni medikamentet tuaja me receta mjekësore nga shtetetë tjera.

Nukposedoni një recetë mjekësore?
Nëse nuk posedoni një recetë mjekësore ne do të gjejmë një zgjidhje që ju tëmerrni mjekimin tuaj pa recetë mjekësore ose do ta organizojmë një të tillë përju.

Shërbimene gjuhë të huaja
Ne flasim gjermanisht, frëngjisht, italisht, anglisht, shqip, tamilisht.

Vaksinimedhe teste të COVID-it
Ne kryejmë vaksinime dhe teste të ndryshme të COVID-it.

Da für Sie

Öffnungszeiten

Montag – Freitag
08:00 bis 18:30 Uhr

Samstag
08:00 bis 16:00 Uhr
Jul - Okt 08:00 bis 13:00 Uhr

Home
Angebote
Shop
Online Beratung
FAQ
Über uns

Kirchenfeld Apotheke
Thunstrasse 15
3005 Bern


+41 31 351 17 80
info@kirchenfeldapotheke.ch

Öffnungszeiten
Montag - Freitag
08.00 bis 18.30 Uhr

Samstag
08.00 bis 16.00 Uhr